Προφίλ

Για τους ήδη μυημένους, είναι ένα blog για τη Χρόνια Εγκεφαλονωτιαία Φλεβική Ανεπάρκεια και τη διασύνδεσή της με την Πολλαπλή Σκλήρυνση.  Οι μη μυημένοι, παρακαλώ ξεκινήστε διαβάζοντας τις εργασίες του Paolo Zamboni, όπως αυτές έχουν συγκεντρωθεί στην αρχική σελίδα.  Οι ενδιαφερόμενοι για πολλαπλή σκλήρυνση θα βρείτε εδώ χρήσιμες πληροφορίες για μία πιθανή αιτία της νόσου εκτός της αυτοάνοσης θεωρίας, καθώς και μια επιστημολογική κριτική για τον τρόπο που έχει αντιμετωπιστεί η νόσος μέχρι σήμερα από τους ερευνητές.

Για χάρη της διάθεσης επιστημονικής γνώσης και της σωστής πληροφόρησης, θα παρακαλούσαμε ο διάλογος να γίνεται στα ίδια πλαίσια στα οποία οργανώνεται, εξ αρχής, ο λόγος των αρχισυντακτών:  με χρήσιμες αναφορές σε βιβλιογραφικά στοιχεία ή έρευνες σχετικές με το αντικείμενο.  Ο δε αντίλογος είναι εξίσου ευπρόσδεκτος και θα επιθυμούσαμε να είναι ουσιαστικός και βασισμένος στις δικές του (αντι-)θέσεις.

Οι συντάκτες δεν είναι ιατροί.  Αν υπάρχουν παραλείψεις στα κείμενα, αυτές δεν είναι εσκεμμένες.  Κάθε είδους διορθωτική υπόδειξη θα λαμβάνεται σοβαρά υπ’ όψιν.

Τα σχόλια και τα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους και όχι των διαχειριστών του  ιστοτόπου.

Ο παρών ιστότοπος έχει σαν στόχο την ενημέρωση των ενδιαφερομένων, ιατρών ή ασθενών, σχετικά με τη βιβλιογραφία γύρω από τη ΧΕΝΦΑ και τη σχέση της με τη ΣΚΠ. ΔΕΝ έχει σαν στόχο να παρέχει ιατρικές συμβουλές, αλλά ούτε και να προτείνει οποιασδήποτε μορφής θεραπείες για οποιαδήποτε νόσο ή πρόβλημα υγείας. Τέτοιου είδους συμβουλές μπορούν και πρέπει να παρέχονται ΜΟΝΟ από τους θεράποντες ιατρούς των σχετικών ειδικοτήτων.

Όροι Χρήσης

Όλα τα μέλη αυτού του ιστοτόπου προϋποτίθεται ότι έχουν διαβάσει και συμφωνούν με τους Όρους Χρήσης.

Διαχειριστές

  • admin@ccsvitalk.gr

Τεχνική Υποστήριξη

  • support@ccsvitalk.gr